Permanente haar verwijdering

Laser behandelingen

Laser behandeling

Welkom bij Elle Suite, waar we de kunst van laserontharing tot in de perfectie beheersen. Onze behandelingen zijn meer dan alleen ontharen; het is een stap naar een blijvend gladde en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Precisie en zorg

Onze laserontharingsbehandeling maakt gebruik van geavanceerde technologie om ongewenst haar doeltreffend te verwijderen. Deze methode is zacht voor de huid en biedt langdurige resultaten. Bij Elle Suite zorgen we voor een behandeling die zowel effectief als ontspannend is.

Langdurige resultaten en huidverzorging

De voordelen van laserontharing bij Elle Suite zijn veelvoudig:

  • Langdurige Gladheid: Vergeet dagelijks scheren of regelmatige waxbehandelingen. Met laserontharing geniet u wekenlang van een gladde huid.
  • Minder Haargroei: Na elke sessie komt het haar lichter en minder dik terug, wat leidt tot een significante vermindering van de haargroei over tijd.
  • Zachte en Gezonde Huid: Onze behandelingen verminderen huidirritaties, bultjes en ingegroeide haren, resulterend in een zachtere en gezondere huid.

Een comfortabele ervaring

Bij Elle Suite begrijpen we dat comfort essentieel is. Onze deskundige specialisten zorgen ervoor dat elke behandeling zo aangenaam en pijnloos mogelijk is. Wij bieden een ontspannen omgeving waar u kunt ontspannen terwijl wij zorgen voor uw schoonheidsbehoeften.

Afspraak maken

Neem de eerste stap naar een gladde Huid

Klaar voor een leven zonder dagelijkse scheerbeurten en ongewenst haar? Boek nu uw laserontharingsbehandeling bij Elle Suite en ervaar de voordelen van een professionele en zorgzame aanpak. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw afspraak te plannen.

Onze prijzen

Laser Ontharen Hair Removal/ Combination /Actie*

Combi/Brazilian+Oksel/Brazillian Armpit( exclusief buttock/bilnaad) € 115,00
Brazilian + Oksel + Onderbenen/Brazillian + Armpit + Under legs € 210,00
Combi / Brazilian + Oksel + Hele Benen / Brazillian + Armpit + Whole Legs € 299,00
Combi / Brazilian+ Oksels+Bovenbenen / Brazilian + Armpit + Above Legs € 230,00

Intieme zones / Intimate zones

Intake € 0,00
Bikinilijn / Bikini wax € 50,00
Brazilian (exclusief bilnaad) € 99,95
Billen/Buttocks € 99,95
Bilnaad/Buttock Crease € 47,00

Hair Removal Armen/Arms

Bovenarmen/Above Arms € 115,00
Onderarmen/ Under Arms € 115,00
Hele armen/Whole Arms € 230,00

Hair Removal Benen/Legs

Bovenbenen/Above Legs € 160,00
Onderbenen/ Under Legs € 220,00
Helebenen/Whole Legs € 380,00

Hair Removal/ Gezicht/ Face

Bakkebaarden/Sideburn € 37,00
Bovenlip/Upperlip € 37,00
Hals/Neck € 37,00
Kin/Chin € 37,00
Nek/Neck € 37,00
Wangen/Cheeks € 37,00
Hele gezicht/Full face € 140,00

Hair Removal/Upper Body

Service Price
Navellijn/Navel Line € 55,00
Buik/Belly € 90,00
Shoulders/Schouders € 60,00
Under Back/Under Rug € 90,00
Oksel/Armpit € 55,00

Do’s and don’ts

+
WAX DO’S
ONTSPAN: Vooral de eerste keer waxen is het belangrijk om kalm te blijven. Ook zullen wij een gezellig gesprek voeren, hierdoor focus jij je minder op het waxen. Als je het toch een prettig idee vindt om een pijnstiller te slikken, kun je dat een uur voor de afspraak doen.

COMFY: Ademend en comfortabel ondergoed is key. Ga voor katoenen ondergoed en een loszittende broek, jurk of rok. Dat is altijd goed.

HAARGROEI: Het is belangrijk dat je haar niet korter is dan 0,5 cm (2-3 weken niet scheren). En alleen bij de brazilian wax geldt een maximale haarlengte van 1,0 cm.

SCRUB: Scrub je huid om het te waxen gebied zacht te houden en ingegroeide haren te voorkomen. Scrub je huid 1 dag voor de behandeling en weer 2 dagen na de behandeling. Vraag aan onze Elle Suite waxspecialisten welke scrub het beste is voor jouw huid!

+
WAX DONT’S
VOORAF INSMEREN?: Smeer het deel dat je wilt waxen niet in met een bodylotion of crème, want waxen gaat het beste op een droge huid. Na het waxen is insmeren natuurlijk een aanrader! Vraag aan onze Elle Suite waxspecialisten welke crème het beste is voor jouw huid!

EEN KLEURTJE?: Laat het deel dat je wilt waxen 24 uur voor en na je behandeling niet in de zon of onder de zonnebank.

SCRUB: 24 uur na het waxen je huid niet scrubben. Na de 24 uur vooral weer beginnen met waxen! Vraag aan onze Elle Suite waxspecialisten welke scrub het beste is voor jouw huid!

+
LASER DO’S
ONTSPAN: Vooral de eerste keer laseren is het belangrijk om kalm te blijven. Er is vrijwel geen pijn met onze Diode LightSheer laser. Ontspan! Niets om je zorgen over te maken. Van te voren zullen de Elle Suite laserspecialisten alles grondig met je doornemen om de behandelingen zo goed mogelijk te laten verlopen.

SCHEREN: 24 uur voordat de behandeling plaatsvindt is het belangrijk om bij het te laseren gebied de haren te scheren.

CONSULT: Je afspraak voor de laser ontharing begint met een consult van 10-20 minuten. Gedurende deze tijd zullen de Elle Suite laserspecialisten de medische geschiedenis en andere nodige informatie bespreken. Ook zullen we het hebben over jouw doelen met de laserbehandelingen.

+
LASER DONT’S
VOORAF INSMEREN?: Smeer het deel dat je wilt laseren niet in met een bodylotion, deo of crème, want laseren gaat het beste op een droge huid. Na het laseren is insmeren natuurlijk een aanrader! Vraag aan onze Elle Suite laserspecialisten welke crème het beste is voor jouw huid!

EEN KLEURTJE?: Laat het deel dat je wilt laseren 4 weken voor en na je behandeling niet in de zon. Een hete douche of sauna is 48 uur na de behandeling afgeraden.

SCHEREN: Je huid niet waxen of epileren. Probeer te blijven scheren. Dit houdt alle haarfolikels in de huid, zodat de Diode LightSheer laser alle haarzakjes kan behandelen.

SCHEREN: Geïrriteerde of gezwollen huid? Niet scheren… Smeer de huid in met aloë vera.