Langduring haarvrij

Waxbehandelingen

Laser behandeling

Ontdek de kunst van perfecte waxbehandelingen bij Elle Suite. Bij ons staat niet alleen de kwaliteit van de ontharing centraal, maar ook de algehele ervaring van onze klanten.

Maak nu een afspraak

De Elle suite wax ervaring: meer dan ontharing

Onze waxbehandelingen gaan verder dan de standaardprocedure. Wij bieden een luxueuze en ontspannende ervaring, waardoor elke sessie iets is om naar uit te kijken. Ons deskundig personeel, getraind in de meest geavanceerde technieken, zorgt voor een gladde, pijnloze en effectieve waxbehandeling.

Voordelen van onze waxbehandelingen

Elle Suite’s waxbehandelingen bieden talrijke voordelen:

  • Langdurige Gladheid: Geniet van een huid die wekenlang glad blijft zonder de noodzaak van dagelijks scheren.
  • Minder Terugkeer van Haar Regelmatige waxbehandelingen verminderen de haargroei in zowel snelheid als dikte.
  • Verzorgde en Gezonde Huid: Onze zachte waxmethoden verminderen huidirritaties, waardoor uw huid na elke behandeling gezond en verzorgd aanvoelt.

Een behandeling die u verdient

Bij Elle Suite geloven we dat een waxbehandeling meer is dan alleen ontharen; het is een vorm van zelfzorg en verwennerij. Onze salon biedt een rustgevende omgeving waar u kunt ontspannen terwijl onze professionals zorgen voor een vlekkeloze behandeling.

Afspraak maken

Boek uw weg naar gladheid

Klaar voor een zachte, gladde huid die lang aanhoudt? Boek vandaag nog uw waxbehandeling bij Elle Suite. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw afspraak in te plannen.

Onze prijzen

Face Wax/ Gezicht wax

Gezicht / Face € 49,95
Bakkebaard /Sideburn € 15,00
Bovenlip / Upper lip € 15,00
Kin /Chin € 15,00
Neusgaten / Nostrils € 17,95
Wangen / Cheeks € 17,95
Nek / Neck € 17,95

Upper Body Wax/Boven lichaam Wax

Oksels / Armpit € 24,95
Schouders/ Shoulders € 24,95
Bovenarmen / Above arms € 34,95
Onderarmen / Under arms € 24,95
Hele armen / Whole arm € 57,95
Borst / Chest € 34,95
Buik / Belly € 20,95
Navelstreep / Umbilical strip € 7,95
Boven-Onder rug / Upper-Lower back € 34,95
Hele rug / Whole back € 69,95

Under Body wax/Onder lichaam Wax

Bovenbenen / Above legs € 39,95
Onderbenen / Lower Legs € 34,95
Hele Benen / Whole Legs € 74,95

Intieme zones Wax

1ste keer Full Brazilian/First time Full Brazilian € 49,95
Full Brazilian € 44,95
Bikinilijn / Bikini wax € 29,95
Brazilian (Zonder bilnaad /Only the front) € 39,95
Billen/ Buttock € 16,95
Bilnaad / Buttocks € 16,95
Combi Waxing- Armpit & Brazilian € 70,95

Do’s and don’ts

+
WAX DO’S
ONTSPAN: Vooral de eerste keer waxen is het belangrijk om kalm te blijven. Ook zullen wij een gezellig gesprek voeren, hierdoor focus jij je minder op het waxen. Als je het toch een prettig idee vindt om een pijnstiller te slikken, kun je dat een uur voor de afspraak doen.

COMFY: Ademend en comfortabel ondergoed is key. Ga voor katoenen ondergoed en een loszittende broek, jurk of rok. Dat is altijd goed.

HAARGROEI: Het is belangrijk dat je haar niet korter is dan 0,5 cm (2-3 weken niet scheren). En alleen bij de brazilian wax geldt een maximale haarlengte van 1,0 cm.

+
WAX DONT’S
VOORAF INSMEREN?: Smeer het deel dat je wilt waxen niet in met een bodylotion of crème, want waxen gaat het beste op een droge huid. Na het waxen is insmeren natuurlijk een aanrader! Vraag aan onze Elle Suite waxspecialisten welke crème het beste is voor jouw huid!

EEN KLEURTJE?: Laat het deel dat je wilt waxen 24 uur voor en na je behandeling niet in de zon of onder de zonnebank.

+
LASER DO’S
ONTSPAN: Vooral de eerste keer laseren is het belangrijk om kalm te blijven. Er is vrijwel geen pijn met onze Diode LightSheer laser. Ontspan! Niets om je zorgen over te maken. Van te voren zullen de Elle Suite laserspecialisten alles grondig met je doornemen om de behandelingen zo goed mogelijk te laten verlopen.

SCHEREN: 24 uur voordat de behandeling plaatsvindt is het belangrijk om bij het te laseren gebied de haren te scheren.

CONSULT: Je afspraak voor de laser ontharing begint met een consult van 10-20 minuten. Gedurende deze tijd zullen de Elle Suite laserspecialisten de medische geschiedenis en andere nodige informatie bespreken. Ook zullen we het hebben over jouw doelen met de laserbehandelingen.

+
LASER DONT’S
VOORAF INSMEREN?: Smeer het deel dat je wilt laseren niet in met een bodylotion, deo of crème, want laseren gaat het beste op een droge huid. Na het laseren is insmeren natuurlijk een aanrader! Vraag aan onze Elle Suite laserspecialisten welke crème het beste is voor jouw huid!

EEN KLEURTJE?: Laat het deel dat je wilt laseren 4 weken voor en na je behandeling niet in de zon. Een hete douche of sauna is 48 uur na de behandeling afgeraden.

SCHEREN: Je huid niet waxen of epileren. Probeer te blijven scheren. Dit houdt alle haarfolikels in de huid, zodat de Diode LightSheer laser alle haarzakjes kan behandelen.

SCHEREN: Geïrriteerde of gezwollen huid? Niet scheren… Smeer de huid in met aloë vera.